حذف اکانت تلگرام

حذف اکانت تلگرام  


زماني که اپليکيشن تلگرام را از گوشي خود حذف می نمایید ، حساب ایجاد شده همچنان  فعال خواهد ماند. به منظور حذف اکانت تلگرام بطور  دائمی  باید مطابق مراحل زیر اقدام نمایید.


بنا بر اعلام تلگرام با انجام فرآيند حذف اکانت تلگرام تمام اطلاعات کاربر از سرور‌هايش پاک مي‌شود به نحوی که حتي خود تلگرام نیز  توانايي دسترسي به آن‌ها را نخواهد داشت. بنا بر این پيش از حذف کردن اکانت خود از تصميمي که گرفته‌ايد کاملا  مطمئن شويد.


از طریق این لینگ https://my.telegram.org/auth?to=deactivate وارد صفحه deactivation page سایت تلگرام شوید. در صورتی که قصد ندارید از لینک بالا استفاده نمایید ، پس از ورود به وب سایت تلگرام صفحهdeactivation page   را انتخاب نمایید. تلگرام اين صفحه  را جهت کاربراني که تصمیم دارند  اکانت خود را حذف نماید، ایجاد نموده است.


پس از ورود به صفحه  deactivation page شماره موبایلی را که با آن اکانت تلگرام  را ساخته اید ، وارد کنید . سپس دکمه Next را کلیک نمایید.


اگر با شماره ایران در تلگرام ثبت نام نموده اید ابتدا پیش شماره ایران (۹۸+) را وارد نمایید. و سپس شماره موبایل خود را بدون صفر ابتدائی وارد نمایید . ( ۹۸۹۱۲۰۰۰۰۰۰۰+)


 

حذف اکانت تلگرام

 

در این مرحله یک کد به تلگرام شما ارسال می گردد .


 

حذف اکانت تلگرام

کد فوق را در صفحه بعدی در قسمت Confirmation code  وارد نموده  و سپس گزینه Sing in  را انتخاب نمایید.


توجه کنید که کدی که به تلگرام شما ارسال میشود به بزرگ و کوچک بودن حروف  حساس است .


حذف اکانت تلگرام

در مرحله بعد علت  حذف اکانت‌ از شما پرسیده می شود . پر کردن این قسمت اختياري است. بر روي دکمه ‌Done   کلیک نمایید .


حذف اکانت تلگرام


در پایان سوالی مبنی بر اطمینان از حذف اکانت نمایش داده  مي‌شود . در صورتی که مصم به حذف اکانت خود می باشید بر روي گزينه Yes, delete my account کلیک نمایید.


حذف اکانت تلگرام


پس از انتخاب گزينه فوق اکانت شما حذف و پيغام Your account was successfully Deleted  مبنی بر حذف موفقيت آميز حساب کاربري شما نمایش داده می شود.


حذف اکانت تلگرام


موارد و نکاتي که در رابطه با حذف اکانت در تلگرام بايد بدانيد به شرح زير است:




  • بعد از حذف حساب کاربري تلگرام‌ ، به هيچ‌ عنوان قادر به بازگرداندن آن نیستید.

  • چت‌هاي خصوصي که  با اشخاص مختلف انجام داده اید ، توسط آن ‌ها قابل دسترسي می باشد.

  • ربات‌ها ،چنل‌ها‌ ، سوپر گروه‌ها يي که ساخته‌ايد به طور کل حذف می شوند.

  • کلیه  اطلاعات از قبیل گروه‌ها ، چت‌ها و مخاطبين‌ شما در تلگرام پاک می گردد.

  • امکان ساخت یک اکانت جدید شماره موبايل، اکانت حذف شده وجود دارد.

  • چت‌هاي شما در گروه‌ها بعد از حذف اکانت، باقي می ماند.

  • اگر گروه معمولي ساخته باشید بعد از حذف اکانت باقي مي‌ماند.

  • با ساختن يک اکانت جديد با همان شماره تلفن اطلاعات موجود در اکانت قبلي باز نمی گردد.

  • آي‌ دي ‌هايي که براي چنل ،اکانت شخصي‌، و ربات‌ هاي خود استفاده کرده اید، آزاد مي‌شوند.

  • نام شما براي مخاطبين و افرادي که اکانت شما را داشته‌اند، به Deleted Account تغيير پیدا می کند.


آخرین نسخه اپلیکیشن تلگرام را می توانید از این لینک http://appyfa.ir/telegram/ دانلود نمایید.

برچسب ها :

مطالب مشابه